TUUSULAN RANTATIEN MAISEMISSA

Suunnittelemme opastuskierroksia ryhmän toiveiden mukaan. Hoidamme varaukset kohteisiin ja tarvittaessa myös varaamme kuljetuksen. Pienille ryhmille (enintään 15 henkilöä) hoidamme kuljetuksen pienoisbussilla ja opastuksen. Tulevana kesänä järjestämme myös erilaisia kierroksia yksittäisille matkailijoille.SUOMESSA KUTEN HALUATTE

Kuninkaantietä Itään tai Länteen, kulttuurimatkaTurkuun, Taideretki Retrettiin, Jazzia ja hiekkarantoja Porissa, Hymyilevään Hämeeseen, kaupunkimatkalle Tampereelle, Päijännekierrokselle... Suomi on täynnä tapahtumia ja upeita kohteita. Kertokaa meille minne haluatte lähteä!

VENÄJÄLLE, PIETARIIN - POHJOLAN VENETSIAAN

Toteutamme yhteistyössä matkatoimiston ja suomalaisen bussifirman kanssa 3-4 päivän kulttuuri- ja taidematkoja. 300-vuotias Pietari on pessyt kasvonsa, nähtävää ja koettavaa riittää moneen makuun. Myös ostosmatka Viipuriin on mahdollinen!

BALTIAN KIERROS

Tule mukaan neljä päiväiselle Baltian kierrokselle. Kohteinamme ovat historiallinen Vilnan vanhakaupunki, arkkitehtuurillisesti merkittävä Riika, aurinkoinen kylpyläkaupunki Pärnu, Ristimäki Siauliaissa, Kaunasin kaupunki ja Klaipedan maisemat ovat myös ainutlaatuisia Liettuassa. Latvianmatkalla voi piipahtaa myös Riian lahden rannalla, Jurmalassa ja Siguldan maisemissa. Viron nähtävyyksiin lukeutuvat myös lukuisat kartanot, Viljandissa on maan kauneimmat maisemat ja Tarton hengen voi aistia tässä yliopistokaupungissa...MINNE HALUATTE

Suunnittelemme myös muualle Eurooppaan pidempiä ja lyhyempiä bussimatkoja ryhmän toiveiden mukaan. Haluamme tehdä laadukkaita, erilaisia bussimatkoja suomalaisilla turistibusseilla yhteistyössä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Esittäkää meille toiveenne ja voimme toteuttaa yhdessä mukavan matkan.